Hajjooo!

Lotis. Lieve, lieve Lotisje. Al zuchten we soms stiekem een beetje om wat we laten nu jij er bent, veel vaker lachen we om je, zijn we blij, vertederd en verliefd, en o zo dankbaar dat we dit avontuur met jou (en je halve broertje of zusje) aan kunnen gaan.

Het lijkt wel of je met de dag vrolijker wordt. ‘Hajjoooo!’ horen we keer op keer, als we stoppen voor een pauze, als je ‘s ochtends wakker wordt. Als je niet te moe bent probeer je het ook uit op voorbijgangers, en wat krijgen die een grijns als ze ‘hello’ terugzeggen.
Nog maar één nacht heb je niet doorgeslapen. Dat waarderen we zeer, al gaat het inslapen soms moeilijk een valt je moeder meestal gelijk met jou in slaap.

Voor jou gaan we naar de McDonald’s (waar vooral je moeder niet bepaald fan van is), alleen omdat ze daar soms een geweldig groot speeltoestel hebben (én andere krijsende apies, wat je fantastisch vindt). Jouw gilletjes van enthousiasme over al het gekleurde plastic maken het eten een stuk beter te verteren.

Dennenappels zijn nieuw favoriet speelgoed, je geeft je knuffels aan wildvreemde mannen, een krijgt constant ‘cutie pie’ naar je hoofd geslingerd. Dat je je speen aan een schurftige straathond gaf die er gelijk mee weg liep was ook heel lief, maar deed ons toch even slikken (een en sprintje trekken om dit onmisbare item terug te pakken). De verpakking van je nieuwe favoriete tussendoortje, beef jerkey, herken je van meters afstand.

Lieve Lotisje, je doet het geweldig.
We zijn zo blij met, en trots op je.
Dit is behoorlijk duidelijk te zien aan het percentage foto’s waarop jij de hoofdrol speelt…

One thought on “Hajjooo!

  1. Hi slaafjes van cutie pie, alles goed met jullie? Hier is het nu ook een paar dagen flink heet voor Nederlandse begrippen dan en ik snap werkelijk niet hoe jullie dat volhouden. We genieten van alle mooie foto’s en stories about Lotisje natuurlijk. Have fun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *